Cloud HDD

Cloud Harddrive; uw bestanden in de Cloud, veilig, snel, te delen met anderen en overal toegankelijk.

2048 bit

Dit product is 2048 bit versleuteld
genereer uw eigen key
maximale veiligheid van al uw bestanden

Active Active

Uw data wordt 2 x opgeslagen
HA metrocluster
99,95% uptime garantie

Apps

Voor alle platformen
IOS, Android en Windows
Overal en altijd toegang

Online MGeen Setup Kosten!

7,50

Per Maand
 • Totale mogelijke Opslag 600GB
 • 2048-bit encryptie opslag
 • Mobiele en tablet Apps beschikbaar
 • ISO gecertificeerde datacentra
 • Echte technische support

Bestel!

Online LGeen Setup Kosten!

7,-

Per Maand
 • Totale mogelijke Opslag 3600MB
 • 2048-bit encryptie opslag
 • Mobiele en tablet Apps beschikbaar
 • ISO gecertificeerde datacentra
 • Echte technische support

Bestel!

Online XLGeen Setup Kosten!

6,50

Per Maand
 • Totale mogelijke Opslag 11.100MB
 • 2048-bit encryptie opslag
 • Mobiele en tablet Apps beschikbaar
 • ISO gecertificeerde datacentra
 • Echte technische support

Bestel!

Online XXLGeen Setup Kosten!

6,-

Per Maand
 • Totale mogelijke Opslag 11.250MB
 • 2048-bit encryptie opslag
 • Mobiele en tablet Apps beschikbaar
 • ISO gecertificeerde datacentra
 • Echte technische support

Bestel!

Altijd en overal uw data binnen handbereik en onbeperkte opslag en Cloud Hardeschijven*

U kunt via uw computer(s), Mac’s, smartphones en tablets (iOS, Android, Windows, Blackberry) en een online webportaal bij uw bestanden en mappen, waar u ook bent! U kunt onbeperkt al uw bestanden en mappen opslaan en u kunt Cloud Harddrives aanmaken, zoveel als u wenst (fair use policy)!

Synchroon Delen en Samenwerken

U kunt op verschillende manieren hardeschijven, bestanden en mappen delen met andere Cloud Harddrive gebruikers of met personen die geen Cloud Harddrive gebruiken. Deze laatste groep kan toegang verkrijgen tot u Cloud Harddrive via File- of Folderlinks die per mail worden verzonden op uw aangeven.

Rechten makkelijk in te stellen

Als Cloud Harddrive beheerder (bedrijfsbeheerder), kunt u gebruikers beheren, aanmaken, verwijderen, schijven en shares aanmaken, rechten toekennen en ontnemen. U kunt sommige gebruikers bijvoorbeeld alleen lees rechten geven.

Alleen beveiligde verbindingen (SSL) en uw data is 2048-bits encrypted

Alle uw apparaten en browsers verbinden met een beveiligde verbinding (SSL) naar onze Cloud (te zien aan het slotje in uw browserwindow). Uw data staat encrypted op uw computer(s) en Mac’s en bij ons in de Cloud en alleen ons eigen systeem kan de gegevens ontsleutelen, met het juiste wachtwoord.

Verwijderde items en revisies van uw bestanden

Alle bestanden en mappen die u van de Cloud Harddrive(s) verwijdert, zijn nog 365 dagen terug te vinden in uw online prullenbak in het online webportaal. Ook houden wij houden 14 dagen revisies van uw bestanden bij, zodat u een wijziging makkelijk ongedaan kan maken door één van de vorige versies te herstellen.

Back-ups van uw bestanden

Om er zeker van te zijn dat al uw data bij ons in de Cloud ook echt veilig is, worden uw bestanden ook nog apart geback-upt naar een extern back-up platform in één van onze andere datacentra.

Diefstal Beveiliging en uw data op afstand vernietigen!

Met de ingebouwde diefstal beveiliging in Cloud Harddrive, is het mogelijk uw data op afstand te vernietigen op bijvoorbeeld uw gestolen laptop, met een paar drukken op de knop. Op deze manier kunt u waarborgen dat uw kritieke bedrijfsdata niet in verkeerde handen kan vallen.

Uw data in een Nederlands (ISO gecertificeerd) datacentrum

U bent wettelijk verplicht uw data in Nederland op te slaan, onze Cloud Harddrive voldoet aan deze strenge voorwaarde. Onze datacentra hebben 2 ISO certificaten.

Pay-as-you-go: U zit niet vast aan contracten! Wij bekijken één keer per maand het aantal licenties dat u in gebruik heeft en brengen deze in rekening, ook als u minder licenties gebruikt dan de maand ervoor.

Hoe zit het Cloud Harddrive Platform in elkaar?

Het Cloud Harddrive Platform is geheel opgebouwd op een VMware ESXi omgeving. Ons Cloud Harddrive Platform is redundant uitgevoerd en passief over 2 datacentra verdeeld. Het is daarom mogelijk om een uptime van 99,95% te garanderen. Uw data en ons gehele platform is gelokaliseerd in meerdere Nederlandse datacentra.

Veiligheid van uw Cloud data

Onze systemen zijn zo opgebouwd dat wij altijd 2 kopieën van uw data hebben. Namelijk een actieve, een passieve en een incremental back-up van 3 tot 5 dagen. De actieve en passieve kopieën staan altijd verdeeld over de 2 actieve datacentra en bij calamiteiten in een van de datacentra wordt de passieve kopie in het andere datacentrum direct actief. In het ergste geval beschikken wij ook nog over de incremental back-up. Op deze manier kunnen wij de veiligheid van uw data altijd waarborgen.

Redundant Netwerk, Private Fiber Ring

Ons interne, externe en storage netwerk zijn uitgevoerd in een ring. De 2 delen van de ring lopen elk door een ander deel van Amsterdam om zo onderbreking te kunnen doorstaan. Onze externe internet verbindingen worden via 2 alternatieve datacentra aangeleverd naar ons primaire en secundaire datacentrum. Hiermee kunnen wij een zeer hoge beschikbaarheid van ons netwerk garanderen en netwerk falen nagenoeg uitsluiten.

Metrocluster We Are Online